TEATTERI ”Täydellinen lauantai” -Tuoksuton näytös

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TEATTERI ”Täydellinen lauantai” -Tuoksuton näytös

24 huhtikuun @ 19:00 - 21:00

Täydellinen lauantai: Markus löytää pitkään etsimänsä vinyylilevyn, johon on kaiverrettu hänen mielikappaleensa. Mutta juuri kun hän on asettunut kuuntelemaan rakasta musiikkiaan, alkaa hykerryttävä sattumusten kimara, jossa yhä uudet yllätykset estävät kuuntelunautinnon. Kuin varkain alkaa paljastumaan hänen oman elämänsä pois silmistä siivottuja salaisuuksia. Ja tietysti mukana on vaimo, jälkikasvu, kaveri ja rakastajatar, jotka tietysti vaativat osaansa, eivätkä remonttimies tai alakerran viriili asukaskaan tee lauantaista sen parempaa. Kun itse talokin esittää vetisen vastalauseensa, käsillä on kunnon soppa, aito farssi, josta tunnistamme itsemme ja hetkiä elämästämme.

Mutta mikä tärkeintä; saamme nauraa kaikelle sydäntä vapauttavasti.

Rooleissa: Ami Räsänen, Katariina Kuisma-Syrjä, Birgitta Putkonen, Lasse Sandberg,

Panu Valo, Jyri Ojansivu, Johanna Reilin Kesto: 2h 10min sis. väliajan.

 

Lipun hinta 34e, varaa paikkasi viimeistään 21.3. toimistolta.

Jäsenetulippuja varattu 30kpl.

 

Tuoksuton näytös

Tuoksuttomassa ja savuttomassa näytöksessä teatterin henkilökunta, ravintola- ja vahtimestarit sekä näytökseen tuleva yleisö eivät käytä tuoksuvaa kosmetiikkaa, hajuvettä partavettä tai tuoksuvia hiusten viimeistelyaineita. Kukaan ei myöskään tupakoi välittömästi enne näytöstä eikä näytöksen väliajalla. Tuoksullisia herkkuja on näissä näytöksissä rajattu, myös voimakkaan tuoksuisia pastelleja pyydetään välttämään. Itse näytöksessä ei käytetä hajusteita, savuja tai muita hengitysilmaan vaikuttavia tehosteita.

Väestöstämme jopa 40% kärsii jonkin asteista tuoksuyliherkkyydestä. Oireina esiintyy nenän vuotamista, ihon punottamista, etenkin kasvoilla ja kaulalla, hengenahdistusta, yskää, päänsärkyä, pahoinvointia, äänen menettämistä, uupumusta, sydämentykytystä ja keskittymiskyvyn heikkenemistä. Monen astmaa ja allergiaa sairastavien oireet pahenevat erilaisista hajusteista ja tupakansavusta eivätkä he pysty osallistumaan yleisötapahtumiin, joissa erilaiset tuotteet tuoksuvat.

Yleisöä informoidaan lipun oston yhteydessä.

Tiedot

Päivämäärä:
24 huhtikuun
Aika:
19:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Hämeenlinnan teatteri
Keinusaarentie 5
Hämeenlinna, Suomi
+ Google Map