Hengityssairaiden vertaisryhmä

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hengityssairaiden vertaisryhmä

12 helmikuun @ 16:00 - 18:00

Oletko juuri saanut jonkin hengityssairausdiagnoosin? Pohditko kuinka arki ja sen askareet ovat mahdollisia sairauden kanssa tai mietitkö kuinka läheisesi sairaus vaikuttaa yhteiseen arkeenne? Aiheuttaako uniapnealaite tai maski harmaita hiuksia? Tai kaipaatko vinkkejä, kuinka lisätä askeleita ja aktiivisuutta arkeesi? Näitä ja monia muita aiheita pohditaan yhdessä hengityssairaiden vertaisryhmässä.

Kanta-Hämeen Hengitys ry:n hengityssairaiden vertaisryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa yhdistyksen toimistolla. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja ryhmä on avoin kaikille. Osallistuminen on maksutonta.

Ryhmä kokoontuu keväällä:

Maanantaisin 12.2. + 11.3. + 15.4. + 13.5. klo 16.00 – 18.00

Ryhmän kokoontumisen aluksi voi olla pieni teemallinen alustus, mutta pääpaino on keskustelussa ja kokemusten jakamisessa. Ryhmän toiveita alustusten teemoista kerätään syksyn alussa. Ryhmässä käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia eikä niitä tallenneta tai jaeta ryhmän ulkopuolelle. Osallistuja voi jakaa omasta kokemuksestaan juuri sen verran kuin tuntuu hyvältä. 12.2. Uniapneaa sairastaville oma pienryhmä vertaiskeskusteluun.

Ryhmää ohjaavat koulutetut ohjaajat, joilla on koulutuksen lisäksi kokemusta omasta hengityssairaudesta. Ryhmän ohjaajat eivät ole terveydenhuollon ammattilaisia, mutta he osaavat tarvittaessa ohjata osallistujia myös muun tuen piiriin.

Tiedot

Päivämäärä:
12 helmikuun
Aika:
16:00 - 18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Kanta-Hämeen Hengitys toimisto
Asentajantie 13
Hämeenlinna, 13500 Suomi
+ Google Map